Välj din frågekategori

Sök FAQ

Vi säljer utländska simkort från lokala operatörer från över 30 destinationer. Med ett kontantkort från HolidayPhone betalar du endast lokala taxor för mobiltelefoni i utlandet och undviker dyra roamingavgifter.

Vi kan även vidarekoppladitt  svenska mobilnummer (tillval) så att du blir nåbar på din mobiltelefon precis som vanligt.

Du får hem kontantkortet med DHL i god tid innan avresa. Vid avresa aktiverar du vidarekopplingen (om du beställt det) direkt i mobilen enligt de medskickade instruktionerna. När du sitter på planet byter du sedan simkortet i din mobil. Sedan kan du använda telefonen precis som vanligt när du landar. Vi tar hand om resten.

Kontrollera följande:

-          Mobilen får inte vara låst till en operatör: Ibland är de mobiltelefoner som säljs tillsammans med ett mobilabonnemang operatörslåsta. Är du osäker på om din mobil är låst eller inte, ring din mobiloperatör och fråga. Ibland kan de låsa upp din mobil kostnadsfritt, särskilt om abonnemangets bindningstid gått ut.

-          Tänk på frekvensen: I Europa krävs det att du använder en telefon som stöder den europeiska 3G-frekvensen (2100Mhz). I USA måste mobilen fungera på 850Mhz och 1900Mhz GSM-frekvenserna. Om du är osäker på frekvensen, googla din enhets specifikationer.

-          Beställ rätt simkorts-storlek: Vid beställning ska du välja mellan nano (iPhone 5/5S/5C eller iPad Mini), micro (den vanligaste storleken bland nya telefoner. Fungerar för de flesta iPads, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy S3/4 och många andra) eller standard (trådlösa routrar och donglar samt några surfplattor och de flesta äldre telefoner, inklusive iPhone 3) storlek på ditt simkort.

Det är svårt att säga exakt hur mycket det kommer att kosta för just dig, eftersom det beror på hur mycket du planerar att ringa, smsa och mobilsurfa under resan. Varje land har egna lokala avgifter och prisplaner som vi rekommenderar att du tittar närmare på - besök webbsidan för din destination.

Tyvärr behöver man ett särskilt simkort för de flesta av våra destinationsländer. Detta innebär att det inte finns något simkort som täcker hela Europa eller Asien, etc. Det enda undantaget är våra Euro-simkort som fungerar i Danmark, Hong Kong, Irland, Italien, Österrike, Sverige och Storbritannien.

Det beror på! De flesta av våra simkort tillhör stora lokala operatörer, och du bör kunna hitta refillkort på plats i butiker, kiosker, mm. Ditt simkort är ett helt vanligt kontantkort som du kan fylla på utan problem.

Du kan också köpa refill direkt från HolidayPhones webbsida!

Våra data-simkort gäller endast för den mängd data som du angett vid beställning (1 GB, 10 GB, etc) och kan inte laddas på. Länder där du inte kan fylla på ett data-simkort är: Kanada, Japan, Spanien, USA, Danmark, Hong Kong, Irland, Italien och Österrike. Vi rekommenderar istället att du köper flera data-simkort för dessa destinationer, om du tror att du behöver mer data.

Vi ger dig ett lokalt nummer som du vidarekopplar ditt svenska nummer till. Vidarekoppling av samtal är enkelt att ställa in genom att slå * 21 * följt av vidarekopplingsnumret du fått i dina instruktioner av oss. För att vara helt säker på att din operatör tillåter vidarekoppling kan du kontakta dem direkt och fråga.

De kontantkort vi känner till som inte stödjer vidarekoppling är Halebops kontantkort och Telia Refill (kontantkort) samt vissa av Tele2/Comviqs kontantkort

Om det inte går att vidarekoppla dina samtal kan du lämna ut det nummer du får av oss till dina vänner, så kan de nå dig på det numret direkt.

Tänk på att vi ger dig ett lokalt simkort för det land du besöker. Det innebär att SMS från operatören/mobilsvararen/kundtjänst är på det lokala språket eller i vissa fall på engelska.

Vi skickar alla våra instruktioner på engelska så att du kan komma igång och använda tjänsten utan att kunna det lokala språket.

Det är inte möjligt att köpa HolidayPhone i någon butik så du måste göra din beställning online. Vi skickar kortet direkt hem till dig. På så vis har du det redan innan du åker till resmålet och sparar tid på semestern!

Nedan är en list på några populära mobilenheter med motsvarande simkorts-storlek:

nano-SIM

micro-SIM

standard-SIM

iPhone 5

iPhone 4S

iPhone 3GS

iPhone 5S

iPhone 4

iPhone 3

iPhone 5C

iPad 2, 3, 4

iPhone

Moto X

HTC Desire X

Donglar

iPad Mini

Nokia Lumia

Mobila routrar

Sony Xperia

Samsung Galaxy S4

HTC One

Motorola Razr i

Galaxy Note 2

Nexus 7

Galaxy Tab 10.1

Denna lista omfattar inte alla telefoner. Är du osäker på just din simkorts-storlek, googla din enhet eller kontakta tillverkaren.

Det beror på, några av våra operatörer stödjer internetdelning / hotspot-funktion, och andra inte.

Internetdelning är möjlig i Bosnien-Hercegovina, Danmark, Hong Kong, Irland, Indien, Italien, Österrike, Sverige, Storbritannien,  Kroatien, Tyskland, Filippinerna, Sydafrika, Spanien, Sri Lanka, Thailand och Vietnam.

Internetdelning stöds inte i Australien, Finland, Kanada, Kina, Kenya, Grekland, Japan, Malaysia, Mexiko, Turkiet eller USA.

Kostnaden för samtal, sms och internet varierar från land till land. Besök webbsidan för din destination för att se hela prislistan!

Våra kontantkort använder några av de största mobilnäten i respektive land.

Tänk på att täckningen i landet du ska besöka kanske inte är lika bra som i Sverige. I vissa länder är mobilnätet sämre än hemma. I större länder som USA, Australien och Kanada kan mottagningen även vara sämre på landsbygden.

Detta är tyvärr bortom vår kontroll. Operatörerna själva i respektive land har inte möjlighet att täcka några områden, som t.ex. nationalparker, skogar och bergiga områden.

Här hittar du täckningskartor för varje land:

Australien

Grekland

Sydafrika

Österrike

Hong Kong

Spanien

Bosnien och Hercegovina

Indien

Sri Lanka

Kanada

Irland

Sverige

Kina

Italien

Thailand

Kroatien

Japan

Turkiet

Danmark

Kenya

Storbritannien (Samtal)

Finland

Malaysia

Storbritannien (Data)

Frankrike

Mexiko

USA

Tyskland

Filippinerna

Vietnam

Ja, det kan du göra. Ange ditt avresedatum och ditt ungefärliga hemresedatum om du ännu inte har det. Maila oss sedan på support@holidayphone.se och informera oss om att du kommer att vara borta längre än 90 dagar.

Tänk på att vissa simkort endast är giltiga i 30 dagar. Läs på webbsidan för din destination för att kontrollera giltighetstiden.

Om både du och dina vänner använder simkort från HolidayPhone kan ni ringa varandra direkt på era nya utländska nummer. På detta sätt kan ni ringa billiga lokalsamtal till varandra på plats, istället för att använda era svenska nummer.

Utan HolidayPhone betalar du utlandsroaming både för den som ringer och för den som tar emot samtalet. Den totala kostnaden kan då överstiga 50kr/min för att ringa mellan två svenska mobilnummer i utlandet.

Vissa länder kräver enligt lag legitimation för varje användare av simkort i landet. Denna lag gäller såväl lokalbefolkningen som besökare. Vi skickar en länk där du kan ladda upp din passkopia i din orderbekräftelse, via mail. Alternativt, kan du maila bilden direkt till oss på support@holidayphone.se.

När vi får kopian, vidarebefordras den till operatören och när ditt simkort är aktiverat, raderar vi bilden i vårt system. Vi lagrar inte dina passuppgifter.

Länder där man måste registera sitt pass med operatören är: Kina, Indien, Japan, Sydafrika, Spanien, Sri Lanka samt Turkiet.

Vi accepterar Visa, Mastercard och PayPal betalningar.

När du betalar med kreditkort på HolidayPhones hemsida hanteras betalningen av våra betalningspartners DIBS och SEB Euroline för att garantera en säker betalning.

DIBS är PCI-certifierade enligt VISA och MasterCards standarder.

Vi lagrar aldrig dina kreditkortsuppgifter.

Med ett simkort från HolidayPhone är allt förbetalt. Du får därmed inte någon chockräkning när du kommer hem och du betalar ingen månadsavgift för tjänsten.

Inga fakturor, inget kontrakt, inget abonnemang.

Beställningar som kommer in till oss före kl 15:00 på vardagar, levereras vanligtvis inom 5 vardagar.

Enda undantaget är om ditt avresedatum är mer än 2 veckor bort. Då levererar vi ca. 2 veckor före ditt avresedatum. Detta för att vi måste aktivera kortet innan vi skickar ut det, vilket inte kan göras för lång tid innan avresan.

Försändelser går med DHL och du blir kontaktad av DHL innan leverans. Det innebär att du normalt sett har din beställning inom 5 vardagar. Fraktkostnaden är 39 kr.

Vi skickar ut beställningarna ca två veckor innan din avresa. Om det är lång tid kvar tills du ska åka är det troligtvis därför du inte har fått din beställning ännu.

Generellt rekommenderar vi att du kontaktar oss om det har gått några dagar längre än väntat, så att vi kan bekräfta din leveransadress och skicka ut en ny order om det behövs.

Om du inte har fått kortet innan avresan, meddela oss direkt. Vi avaktiverar då simkortet och vid hemkomst är det bara att returnera försändelsen till oss så återbetalar vi hela beloppet.

Självklart kan vi göra det. Om du har adressen till den plats där du kommer att vistas, kan vi skicka din beställning direkt till destinationen.

Nej. Sätt inte in ditt nya simkort i enheten förrän du kommit fram till din destination! Det är jätteviktigt att du inte försöker testa simkortet eller använda det på något sätt innan avresan. Om du försöker använda simkortet när du fortfarande är hemma kan det förekomma problem med aktiveringen eller registreringen vi gör åt dig.

Med HolidayPhones vidarekoppling får du ett nummer som du vidarekopplar dina samtal till. Vi kopplar sedan vidare samtalen till ditt nya utländska nummer.

När du ställer in vidarekoppling direkt i din vanliga telefon, vidarekopplas alla dina samtal till det nya numret. Vi rekommenderar att du gör det precis innan avresan.

För att aktivera vidarekoppling:

- När du fortfarande har ditt vanliga svenska simkort i telefonen, ring *21* följt av numret som står i ditt välkomstbrev.

- Om det inte fungerar, kontakta din operatör direkt och be dem att vidarekoppla dina samtal till det nya numret, eller aktivera vidarekoppling direkt i mobilens inställningar.

Kom ihåg att det inte går att vidarebefordra SMS. De kommer att sparas på ditt vanliga simkort så får du dem när du sätter i ditt svenska simkort i mobilen igen.

För det mesta konfigureras internetinställningarna automatiskt när ditt nya utländska simkort ansluter till nätverket. Några simkort kräver dock ytterligare inställningar. Vi inkluderar alltid dessa konfigurationer i välkomstbrevet vi skickar med din beställning.

Om du har en iPhone/iPad – dubbelkolla dina instruktioner, du kanske behöver lägga till en ny APN-profil före din avresa.

Inga samtal kommer att kopplas till telefonsvararen, så oroa dig inte för det. Du behöver inte koppla bort telefonsvararen innan du lämnar Sverige. Den kommer inte att användas.

Om du vill, kan du aktivera mobilsvararen på ditt nya utländska simkort.

Oroa dig inte, du kan aktivera vidarekopplingen även om du redan är på plats i utlandet.

Du kan antingen:

-          Sätta i ditt svenska simkort och ringa *21* följt av numret du fick av oss i ditt välkomstbrev. Detta fungerar även om du redan är i utlandet.

-          Ringa din operatör och be dem att aktivera vidarekoppling åt dig. Se till att du ger dem numret, inte ditt utländska nummer.

-          Be dina kontakter ringa dig direkt på numret istället.

Vanligtvis betyder dessa felmeddelanden att telefonen är operatörslåst och att den därför inte accepterar det nya simkortet. I detta fall kommer du tyvärr inte att kunna använda simkortet. Kontakta din operatör och be dem låsa upp mobilen, om möjligt.

Om mobilen inte är låst, är det möjligt att du är utanför täckningsområdet för nätverket. Detta är ganska vanligt i större länder som USA, Kanada och Australien där täckningen på landsbygden kan vara dålig.

Om detta inte gäller för dig, vänligen kontakta oss på support@holidayphone.se, så vi kan undersöka saken och återkomma till dig.

Glöm inte att våra simkort är kontantkort, vilket innebär att du måste ha ett påfyllt saldo på ditt kort för att kunna ringa samtal/skicka sms. Kolla ditt saldo om möjligt och se till att du fyller på ringpotten vid behov.

Om du köpt en refill från oss samtidigt som ditt simkort, kommer vi antingen fylla på kortet direkt eller skicka ett refillkort som du måste ladda själv. Detaljerade instruktioner för påfyllningen medföljer alltid i välkomstbrevet du får med din beställning.

På några refillkort måste man skrapa fram en kod. Var försiktig med den, om man skrapar för hårt kan man förstöra kortet. Om du inte köpt en refill från oss innan avresa, kan du beställa en när du ärplats. Gå in på webbsidan för ditt resmål och klicka på beställ här.

Alternativt kan du köpa refillkort från butiker, kiosker eller direkt från den utländska operatören på plats.

Ja, det kan du göra. Gå in på webbsidan för din destination och klicka på Beställ här.

Ange ett avresedatum 2 dagar i framtiden och beställ sedan den mängd refill du behöver. När du gör din beställning, ange samma namn som du gjorde vid första beställningen, så vi kan hitta dig i vårt system.

Vi kan antingen fylla på ditt simkort direkt eller skicka dina refillkoder via mail.

Vi skickar alltid instruktioner för att aktivera internet i din mobil när vi skickar beställningen. Vanligtvis behöver man bara skicka ett sms till operatören för att aktivera internet eller besöka en viss webbplats när simkortet är isatt. Se bara till att du följer våra instruktioner som vi skickar med din beställning.

I vissa länder måste du aktivera ett paket/specialpris på internationella samtal. Läs noga igenom instruktionerna vi skickar med din beställning så att du aktiverar rätt paket.

Se till att du har påfyllt saldo på ditt simkort.

Vissa kontakter som du har sparade i din telefon kanske inte är inlagda med den svenska landskoden 0046 innan. Då behöver du ändra på det för att samtalet ska kunna kopplas.

Se till att du alltid slår 46 (004 46 XXX i Thailand eller 011 46 i USA) före din kontakts nummer. Du behöver även ta bort 0:an innan riktnumret.

Exempel: 07011 223344 blir till exempel +46 7011 223344 (004 46 7011 223344 i Thailand).

Se till att du har påfyllt saldo på ditt simkort!

Vissa kontakter som du har sparade i din telefon kanske inte är inlagda med den svenska landskoden 0046 innan. Då behöver du ändra på det för att sms ska kunna skickas.

Se till att du alltid slår 46 (004 46 XXX i Thailand eller 011 46 i USA) före din kontakts nummer. Du behöver även ta bort 0:an innan riktnumret.

Exempel: 07011 223344 blir till exempel +46 7011 223344 (004 46 7011 223344 i Thailand).

Ja det kan du. Våra kontantkort använder några av de största mobilnäten i respektive land.

Tänk på att täckningen i landet du ska besöka kanske inte är lika bra som i Sverige. I vissa länder är mobilnätet sämre än hemma. I större länder som USA, Australien och Kanada kan mottagningen även vara sämre på landsbygden.

Detta är tyvärr bortom vår kontroll. Operatörerna själva i respektive land har inte möjlighet att täcka några områden, som t.ex. nationalparker, skogar och bergiga områden.

Här hittar du täckningskartor för varje land:

Australien

Grekland

Sydafrika

Österrike

Hong Kong

Spanien

Bosnien och Hercegovina

Indien

Sri Lanka

Kanada

Irland

Sverige

Kina

Italien

Thailand

Kroatien

Japan

Turkiet

Danmark

Kenya

Storbritannien (Samtal)

Finland

Malaysia

Storbritannien (Data)

Frankrike

Mexiko

USA

Tyskland

Filippinerna

Vietnam

Du kan fylla på dina inkommande samtalsminuter när som helst genom att gå in på www.holidayphone.se/topup. Vi lägger till den extra vidarekopplingen inom kort efter det att vi har fått in din beställning

Kontakta oss, vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig.

Om vi fortfarande inte kan få det att fungera för dig, kan du skicka tillbaka simkortet till oss så testar vi det. Om simkortet anses vara defekt, återbetalar vi dig. Se bara till att du kontaktar oss först.

Vanligtvis brukar internet fungera automatiskt när du sätter in ett nytt simkort, men du kan behöva konfigurera en speciell "APN"-profil medan du är utomlands.

Varje trådlös mobiloperatör har en unik APN som ska programmeras in i mobilen innan du kan ansluta.

Om du har en iPhone/iPad – dubbelkolla dina instruktioner, kanske behöver du hämta en ny APN-profil före din avresa.

Android:

1. Tryck på Main
  2. Välj Inställningar
  3. Välj Trådlöst och Nätverk
  4. Välj Mobilnät
  5. Välj Åtkomstpunktsnamn
  6. Tryck på meny
  7. Tryck på ny APN
  8. Ange APN inställningar för resmålet nedan:

Australien

Name: Amaysim

APN: internet

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Österrike

Name: AT

APN: drei.at

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Bosnia-Hercegovina

Name: BHMobile

APN: active.bhmobile.ba

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Kanada

Name: Rogers

APN: rogers-core-appl1.apn

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Kina

Name: Unicom

APN: 3gnet

Username:  lämna blankt

Password:   lämna blankt

Kroatia

Name: Bonbon

APN: web.htgprs

Username:  lämna blankt

Password:   lämna blankt

Danmark

Name: AT

APN: drei.at

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Finland

Name: Saunalahti

APN: internet.saunalahti

Username:  guest

Password:  guest

Tyskland

Name: Blau

APN: internet.eplus.de

Username: blau

Password: blau

Grekland

Name: Vodafone

APN: web.session

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Hong Kong

Name: AT

APN: drei.at

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Indien

Name: Airtel

APN: airtelgprs.com

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Ireland

Name: AT

APN: drei.at

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Italien

Name: AT

APN: drei.at

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Japan

Name: Unicom

APN: 3gnet

Username:  lämna blankt

Password:   lämna blankt

Kenya

Name: Orange

APN: bew.orange.co.ke

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Malaysia

Name: Hotlink
APN: unet
Proxy: 202.75.133.49
Port: 80
User name: maxis
Password: wap

Mexiko

Name: Movistar

APN: internet.movistar.mx

Username: movistar

Password: movistar

Philippines

Name: Globe

APN: http.globe.com.ph

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Sydafrika

Name: Cellc

APN: internet

Username: lämna blankt

Password:  lämna blankt

Spanien

(Voice + Data SIM)

Name: internet

APN: jazzinternet

Username: lämna blankt

Password: lämna blankt

(Endast Data SIM)

Name: internet

APN: internetmas

Username:  lämna blankt

Password: lämna blankt

Sri Lanka

Name: Dialog

APN: ppwap

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Sverige

Name: Tre

APN: data.tre.se

Username:  lämna blankt

Password:  lämna blankt

Thailand

Name: DTAC

APN: www.dtac.co.th

Username:  lämna blankt

Password:   lämna blankt

Turkiet

Name: Avea

APN: internet

Username:  lämna blankt

Password:   lämna blankt

UK

Name: o2

APN: payandgo.o2.co.uk

Username: vertigo

Password: password

USA

Name: Redpocket

APN: att.mvno

Username:  lämna blankt

Password:   lämna blankt

Vietnam

Name: Vinaphone

APN: m3-world

Username: mms

Password: mms

iPhone/iPad: gå till Inställningar > Allmänna > Återställ > och klicka "Återställ nätverksinställningarna".

Andra enheter: ta bort den nya APN-profilen du skapade.

Du måste köpa en refill för att kunna fylla på saldot. Det kan du göra om du redan är på plats, från butiker, kiosker eller direkt från den utländska operatören.

Alternativt kan du beställa refill från HolidayPhone. Gå in på webbsidan för ditt resmål och klicka på Beställ här.

Ange ett avresedatum 2 dagar i framtiden och beställ sedan den mängd refill du behöver. När du gör din beställning, ange samma namn som du gjorde vid första beställningen, så vi kan hitta dig i vårt system.

Vi kan antingen fylla på ditt simkort direkt eller skicka dina refill-koder via mail.

De flesta av våra data-simkort har en viss mängd data, och kan inte fyllas på.

Länder där du inte kan fylla en data-simkort inkluderar Kanada, Japan, Spanien, U.S., Danmark, Hong Kong, Irland, Italien och Österrike.

Vi rekommenderar istället att du köper flera data-simkort för dessa destinationer om du tror att du behöver mer data än den som medföljer kortet. För andra länder, kontakta oss på support@holidayphone.se så återkommer vi med instruktioner.

Du kan fylla på dina inkommande samtalsminuter när som helst genom att gå in på www.holidayphone.se/topup.

Med HolidayPhones vidarekoppling, får du ett nummer som du vidarekopplar dina samtal till.
Vi kopplar sedan vidare samtalen till ditt nya utländska nummer.

När du ställer in vidarekoppling direkt i din vanliga telefon, vidarekopplas alla dina samtal till det nya numret. Vi rekommenderar att du gör det precis innan avresan.

För att aktivera vidarekoppling:

- När du fortfarande har ditt vanliga svenska simkort i telefonen, ring *21* följt av numret som står i ditt välkomstbrev.

- Om det inte fungerar, kontakta din operatör direkt och be dem att vidarekoppla dina samtal till det nya numret, eller aktivera vidarekoppling direkt i mobilens inställningar.

Vi kan tyvärr inte vidarebefordra sms. De kommer att sparas på ditt vanliga simkort så att du får dem när du sätter in det i telefonen igen.

Om du vill att någon smsar dig, be dem att smsa direkt till ditt nya utländska nummer eller så kan du ta med ditt svenska simkort och sätta in det ibland för att ta emot dina sms.

Sätt i ditt vanliga svenska simkort och knappa in #21# eller ##21# för att avsluta kopplingen. Om detta inte fungerar, kontakta din svenska operatör och be dem avsluta vidarekopplingen.

Samtalet debiteras på dina inkommande minuter hos HolidayPhone, och för den person som ringer ditt vanliga mobilnummer, kostar det som ett helt vanligt samtal till ditt svenska nummer.

Du kan fylla på vidarekopplingstiden genom att gå in på www.holidayphone.se/topup. När tiden tar slut, slutar vi att koppla vidare dina samtal. Vi kommer aldrig att efterdebitera dig för något.

Det går bra att slänga ditt simkort om du inte tänker använda det igen.

Vidarekopplingen är bara giltig för din resa. Om du tänker återvända till din destination igen inom en kort tid och har en hel del tid kvar, maila oss på support@holidayphone.se. Vi kan fixa det och återkomma.

Det beror på hur länge simkortet är giltigt.

Giltigheten varierar från land till land, så se till att noga läsa på webbsidan för din destination.

Men i allmänhet går det att återanvända simkortet, så länge som du fyller på det regelbundet.

Sätt i ditt vanliga svenska simkort och knappa in #21# eller ##21# för att avsluta vidarekopplingen. Om detta inte fungerar, kontakta din svenska operatör och be dem avsluta vidarekopplingen åt dig.

iPhone/iPad: gå till inställningar > allmänt > Återställ > Återställ nätverksinställningarna.

Andra enheter: ta bort den nya APN-profil du skapade.

På HolidayPhone vill vi att du ska vara nöjd med ditt köp! Vårt löfte till dig om ditt SIM-kort inte fungerar är att du får hela kostnaden återbetalad! Garanterat!
Ja! Garantin att få pengarna tillbaka gäller alla SIM kort på alla destinationer!
Först och främst vill vi få ditt SIM-kort att fungera under din resa så att du kan åtnjuta alla fördelar av att spara pengar. Om du får tekniska problem vill vi därför att du kontaktar vår kundtjänst så att vi får en chans att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Vi kommer tillsammans med dig försöka åtgärda problemet. Skulle vår hjälp inte räcka till så får du givetvis pengarna tillbaka!
På HolidayPhone älskar vi feedback och vi vill givetvis att du ska vara nöjd, så hör av dig till oss. Vi lovar att hjälpa dig så gott vi kan! Det finns tillfällen då vi inte kan erbjuda en återbetalning som t.ex om din telefon är låst till en operatör. Du kan alltid kolla våra villkor om du vill veta mer.
Om vi tror att du försöker utnyttja pengarna-tillbaka-garantin kommer vi be dig skicka tillbaka SIM-korten till oss så att vi kan testa dem innan vi ger dig dina pengar tillbaka. Detta gäller också om du vill ha pengarna tillbaka för flera SIM-kort.
Steg ett är att kontakta kundtjänst under din resa så att vi får en chans att hjälpa dig lösa problemet. Om du har kontaktat oss och vi inte kunde hjälpa dig så kan du begära en återbetalning senast 30 dagar efter din hemkomst.
Beroende på din betalningsmetod kan det variera lite hur lång tid det tar innan du har pengarna på ditt konto igen. Vi kommer att bearbeta din återbetalning senast 30 dagar efter att den blivit godkänd, men oftast gör vi det mycket snabbare än så. Återbetalningen sker till samma kort eller konto som användes för att lägga beställningen

I vissa fall kan vi inte ge dig pengarna tillbaka. Till exempel är det viktigt att du ser till att din telefon eller surfplatta inte är operatörslåst då våra SIM-kort endast fungerar i olåsta enheter. Vi nämner detta på vår webbsida så skulle det visa sig att SIM-kortet inte fungerar på grund av att du försöker använde det i en låst enhet kan vi inte godkänna en återbetalning.

Om du har en innestående ringpott eller datamängd som du inte har använt till fullo kan vi inte återbetala denna summa då kostnaden redan ägt rum.

Om din order har hamnat på villovägar måste du berätta det för oss innan din avresa så att vi har en möjlighet att ersätta ditt SIM-kort. Vi kommer göra vårt allra bästa för att du ska få ditt SIM-kort i tid, vi kan till och med skicka det till din destination. Vårt mål är att du ska vara uppkopplad på resan! Om du inte fick din order i tid och inte lät oss veta detta innan din avresa kan vi inte erbjuda en återbetalning.